Logo Kvislasyndin hytteforeningHovedside
Vedtekter
Styret
Bli medlem
Årsmøter
Påskeskirenn
Olsokfest
Kart
Kontakt oss
Om nettsiden
Vestre Slidre Hytteforening
Linker
Oppdatert 07.04.2019 IH
Medlemsskap er åpent for hytteeiere med hytte i områdene Rennefjell, "heimsida", Fiskeløyse, Kårstad-stølene og Gardvik. Alle bør være medlemmer!

Foreningens formål er å verne om medlemmenes rettigheter og interesser og bidra til positivt samspill mellom hytteinteresser, naturvern, stølsdrift og annen aktivitet i området.. Den skal søke å opprettholde god kontakt med grunneiere og aktuelle styrer og organer.

Medlemskapet er knyttet til hytteadressen og gir én stemme ved avstemminger i foreningen. Alle familiemedlemmer betraktes som medlemmer. De som ønsker å melde seg inn i Kvislasyndin Hytteforening kan betale årskontingenten til konto 2153 30 03475. Merk betaling med «Kontingent 20xx» (årstallet), hytteadressen medlemskapet er tilknyttet samt epostadressen til hovedmedlemmet!

Last gjerne ned siste medlemsgiro som sendes ut i januar. Denne inneholder alltid gjeldende beløp og konto. Kopi av giroen legges ut på forsiden og flyttes til siden med utsendt informasjon og årsmøtedokumenter i løpet av året.